VI elsker fastelavensboller. Jeg forbinder det med vår og påske, selvom det er en liten stund til våren enda. Men det er så fint å se knopper som spretter på løvgreiner inne, og det er en god unnskyldning til å fråtse i deilige hveteboller. Har etterhvert funnet en perfekt oppskrift på fluffy boller, og jeg deler den under her.
La oss først ta for oss litt ulikt fyll.
En svensk vri på disse bollene, med krem og revet mandelmasse.
Disse er kanskje mer tradisjonelle med vaniljekrem og bringebærsyltetøy.
Syndig gode sjokoladeboller. Med sjokoladeganachekrem inni og smeltet sjokolade over. Søtere blir det ikke.
Disse er friske og gode, med litt revet sitronskall i kremen og pasjonsfrukt.
Og oppskriften jeg alltid bruker er denne https://www.godt.no/oppskrift/7287/nutellastjerne
Samme grunndeig som jeg brukte til Nutellastjerna.
God fastelavenssøndag!
Legg igjen en kommentar